Kokonaispalvelua suunnittelusta toteutukseen

Uudistimen tarkoitus on mahdollistaa kotisi täydellinen uudistus suunnittelusta toteutukseen ammattitaidolla ja asiakkaalle vaivattomalla kokonaispalvelulla. Teemme tarpeitasi vastaavat piha-, vihersisustus- ja sisustussuunnitelmat, sekä tarjoamme toteutuksen yhteistyössä parhaiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.


Arvot

Uudistin pyrkii kaikessa toiminnassaan eroon kertakäyttökulttuurista. Haluamme tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka kestävät elämää ja toimivat arjessa tarkoituksenmukaisella ja turvallisella tavalla.

Huomioimme suunnittelussa asiakkaan oman tyylin ja sovitamme rohkeatkin toiveet osaksi tasapainoista ja persoonallista kokonaisuutta. Työmme perimmäinen tavoite on luoda asiakkaallemme mielihyvää, viihtyisyyttä ja toimivat puitteet kodin arkeen ja juhlaan.


Projektin vaiheet

Onnistunut uudistusprojekti alkaa aina asiakaskohtaisella suunnittelulla, jossa huomioidaan asiakkaan esittämät toiveet, suunniteltavan tilan tai pihan tarjoamat mahdollisuudet sekä projektin toteutuksen rahalliset ja ajalliset tavoitteet. Suunnittelija hinnoittelee piha- tai sisustussuunnitelman kohteeseen tutustuttuaan. Suuntaa-antavan hintataulukon löydät Hinnasto-sivulta.

Visuaalinen miellyttävyys on usein asiakkaan näkökulmasta lopputuloksen näkyvin osuus, mutta käytännön tasolla suunnittelijan työstä valtaosa liittyy toiminnallisiin, mitoituksellisiin ja toteutusteknisiin seikkoihin, joiden huolellinen läpikäynti jo suunnitteluvaiheessa mahdollistaa onnistuneen lopputuloksen.

Suunnittelutapaamisten määrä riippuu suunniteltavan kokonaisuuden laajuudesta. Tyypillisesti suunnitelman läpivientiin tarvitaan kartoitustapaamisesta valmiin suunnitelman hyväksymiseen 3-4 tapaamiskertaa. Tapaamiskertojen aiheet etenevät alkukartoituksesta luonnosten ja ehdotusten kautta konkreettisiin valintoihin.

Omatoimiselle toteuttajalle voi pelkkä hyvin laadittu suunnitelma olla riittävä apu toteutusvaiheeseen. Yhä useammin halutaan kuitenkin jättää myös suunnitelmien toteutus asiantuntevien ammattilaisten käsiin. Toteutussopimus laaditaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Remontti- tai pihanrakennustyöt lasketaan tehdyn suunnitelman perusteella, jolloin urakalle saadaan esitettyä tarkka hinta. Toteutusvaiheen yhteistyökumppanimme esitellään Kumppanit-sivulla.